tisdag, juli 24, 2018

Mest bara bilder/lördag


Joo tack 😊 idag mĂ„r jag nĂ„got bĂ€ttre Ă€ven om jag fortfarande har viss kĂ€nning av astman,
dĂ„ jag haft astma Ă„ allergi typ hela mitt liv 😏 sĂ„ har jag medikament,
vanligtvis kan jag "glömma" min inhalator ibland utan större problem men senaste tiden har jag haft kÀnning av astman lite oftare, tror det har med vÀdret att göra,
vÀrsta tiden brukar vara vÄren med lövsprickning, pollen och grÀs... men nu har det nog varit mest astmasymtom sedan midsommar, men som sagt jag har diagnostiserad astma sÄ jag vet ju vad detta Àr Ä jag har rÀtt hyfsat med medicin.

Nu till en bildkavalkad 👍


Fredag, 


Elin och hennes kompis badar i Ångerman Ă€lven

 

Min mors blommor, jag gillar fĂ€rg och form 😊

 


Lördag

 Jag Ă„ Elin var pĂ„ fotojakt under lördagskvĂ€llen 😊Lite bilder frÄn Ankdammen och Skolbyparken 


FortsĂ€ttning följer... 😉

8 kommentarer:

Ami sa...

Vilka hÀrliga bilder. Och visst Àr det fint med massor av blommor i olika fÀrger :)
Kram

Ama de casa sa...

HÀrliga bilder! Fast i SkellefteÄ var vi lite mÀrkvÀrdigare av oss och nöjde oss inte med en ankdamm. Nej, vi hade en svandamm minsann... ;-)

Skönt som tusan att det finns medikamenter att tillgÄ som underlÀttar tillvaron en hel del. Skönt ocksÄ att det vÀrsta verkar vara över.
Kram pÄ dig!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera Ă€ven lĂ€rare och doula ★ sa...

HÀrliga bilder, speciellt den pÄ stenarna vid vattnet. Upplever du precis som jag att astman nÀstan Àr vÀrre i Är? Jag mÄr verkligen hemskt :-o

"LillaSyster" sa...

Snygga shorts Elin har ☺mĂ„ste svalka bra att bada i en Ă€lv.

znogge sa...

SÄ skönt att du kÀnner dig lite bÀttre. Jag kan tÀnka mig att vÀrmen inte Àr helt gynnsam om man har astma...

Vilka hÀrliga sommarbilder!

Kram

BP sa...

Inte visste jag att du ocksĂ„ hade astma. Stackarn! Å det Ă€r klart att vĂ€rmen gör sitt till att det blir vĂ€rre. Å ni har ju ocksĂ„ extremvĂ€der hos er!

Bildkavalkaden Ă€r helt underbar! Åsele sommartid Ă€r betydlig mera tilltalane Ă€n vintertid kan jag sĂ€ga. Å det Ă€r faktiskt betydligt grönare hos dig Ă€n hos mig.

Ullie webersköld sa...

MÄnga hÀrliga bilder sÄ fina
inate skoj me astman inhalera med dej vÀnnen !! _:D skojar men ja va rÀdd om dej o glöm inte det <3
har ju oxÄ puffat men brukar va vid fuktigt vÀder oxÄ
hoppas det blir bÀttre

ja köper mina blommer sjÀlv om ja inga fÄr kan ju inte gÄ o invÀnta gubben ha ha ja som Àlskar blommor . dock rosorna ja köpte hÀr om dag Àr inget skojiga alls

kram vÀnnen fin onsdag

Therese sa...

Nu testar jag datorn som jag tagit bort sekretessinstĂ€llning pĂ„ och ser om detta kommer fram - isf vet jag att det Ă€r telefonen (som jag alltid lĂ€ser bloggar ifrĂ„n som krĂ„nglar). Eller sĂ„ Ă€r det för att jag Ă€r inloggad pĂ„ google kontot hĂ€r och inte telefonen? Är inte sĂ„ teknisk som jag skulle önska... suck! Och Ă€ven jag kĂ€nner av allergi igen, den hĂ€r tiden pĂ„ Ă„ret Ă€r det ett grĂ€s som blommar som jag inte tĂ„l, tror det var grĂ„bo eller nĂ„got sĂ„dant om jag inte minns fel... Har iaf börjat jobba nu sĂ„ smĂ„tt, tur att jag har flexibla arbetstider nĂ€r jag inte har möten, blir ofta att jag börjar tidigt och sitter kvĂ€llar för att vara ledig pĂ„ dan sĂ„ jag kan vara med barnen och/eller i stugan och fixa sĂ„ det blir klar nĂ„gon gĂ„ng. Vet inte nĂ€r jag jobbat pĂ„ sĂ„ intensivt som nu, Ă„ Ă€ndĂ„ kvarstĂ„r mycket ;-P Massa kramar!