lördag, juni 23, 2018

Torsdag: Sommar solståndet, 100 promenader till midsommar, #rensa i röran

Igår fredag - Midsommarafton - var jag och J i väg och tömde Volvon så C kunde hämta bilen vid 19tiden, förutom tidningar och annat "skräp" som kom fram vid rensa i röran - ja jag har ju bara påbörjat projektet så fann jag foton från Elins första fem, sex år, framkallade och fortfarande i den förpackning de kom i från "fotofirman" samt boken jag påbörjade då Elin var i min mage med bilder och sånt... , så himla tur jag inte slängde tidningsbuntarna utan genomgång 😏 och eftersom tidningarna har legat med de nyaste tidningarna överst så har jag ju inte kunnat slänga de äldsta tidningarna utan först flytta på 2018års tidningssparande, det är ju så att eftersom jag prenumererar så kommer tidningarna kontinuerligt och under vårvintern - ja sedan årsskiftet egentligen har jag inte riktigt orkat med, jag har haft annat för mig än läsa tidningar 😔 Det kan hända att jag är lite märklig 😏 jag har ju valt att läsa böcker och helt struntat i tidningsläsning, av nån anledning kräver tidningsläsning mer energi av mig än vad böcker gör.

Men jag är glad att jag fann de gamla bilderna på Elin, samt hennes första teckningar, jag hade blivit riktigt ledsen om jag förstått jag slängt dem... de är ju inte möjliga att få igen.

#82/100

   

Jag tycker det är märkligt att skolans personal icke plockar bort efter sin tipsrunda, det är en vecka sedan skolavslutning och jag har tror inte någon kommer att plocka bort dessa "tipslappar" om nu inte någon lärare går/springer en runda efter elljusspåret och upptäcker dem.

#83/100

 


I torsdags var de  Sommarsolsståndet
Sommarsolståndet kallas den tidpunkt då solen står som högst på norra halvklotet.

#84/100

 

Dessa bilder är tagna omkring kl 21

Jag misslyckades nå målet, 100 promenader innan midsommar,
men jag antar jag får vara nöjd, jag försökte och jag kämpade in i det sista.

8 kommentarer:

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Tycker inte du misslyckats, med allt som varit tycker jag varje promenad du gjort varit en vinst :). Se det som du lyckades :)

BP sa...

Kan inte låta bli att gapskratta här. Du är en kopia på min man som ju också är född ekorre. Alltså om du inte tittat på bilderna/boken sedan flera år tillbaka, hur stor är chansen/risken att du gör det nu? Skulle gissa på noll! Men som sagt, allt jag inte använt/tittat på under två år ryker. Men mannen min är en helt annan historia.
Du gjorde ett fantastiskt jobb med dina promenader under rådande omständigheter. Du förtjänar en hård klapp på axeln här. Å den får du av mig här:-)

Ama de casa sa...

Du... Det där är verkligen inget misslyckande! Det är huuur strongt som helst att greja 83 promenader med tanke på allt annat du har haft runt ikring dig. Du ska vara STOLT!

Härliga bilder, men den sista där sommarsolen speglar sig i vattenpölen (om det nu är det den gör ;-) ) står faktiskt ut lite extra :-)

Annie sa...

Instämmer helt med de andra, tycker inte heller det är nåt misslyckande.. tänk på Alla promenader du tagit-
Trots allt det som varit i ditt liv!
Tycker Du gör det Superbra!

Kramar :)

Ami sa...

Du har absolut inte misslyckats! Du är jätteduktig :)
Kram

znogge sa...

Även om det är skönt att rensa ut så varken vill eller kan man slänga allt. Många saker är ju fina minnen som man vill ha kvar.

Du nådde inte hundra men har kämpat fantastiskt så visst ska du vara nöjd. Något misslyckande är det verkligen inte. Vill du ha revansch på dig själv så kör på "hundra promenader till julafton" ;-)

Kram

Nilla sa...

Jag tycker att du ska vara mer än nöjd. Att ens ha orkar genomföra så många promenader som du gjort trots allt du behövt kämpa med är en stor prestation. Du är värd en stor guldmedalj. Kram

"LillaSyster" sa...

Vilken tur att du inte lydde mig och drog iväg allt. Himla bra jobbat med promenaderna!