onsdag, juni 13, 2018

Igår tisdag


Då jag känner ett ansvar... jaa jag vet att det inte är min sak att få min mor att må bättre, men joo nu är ju jag en sån här knasig person å jag lovade min far att ta hand om mamma... 

Hur som haver så var vi på utflykt igår jag å min mor,
hon har velat vi skulle göra en utflykt under ett par veckor, jag tror hon har väldigt trist å tråkigt nu då hon inte har min far och hemtjänsten som sysselsätter henne.

Egentligen ville min mor åka till Strömsund eller Örnsköldsvik, eller varför inte Ikea i Umeå 😏
men nu är det jag som ska köra å jag har viss begränsat med energi så nån långresa det blev det absolut inte, det får ju vara nån motta på roligheterna 😉

Jag kunde inte motstå dessa två finingar.

Vi fikade på Konditori Dorotea... fd Görans Konditori.

Jo men yes, medan min mor lyxade till med en jordgubbsbakelse så valde jag för ovanligheten en chokladboll till mitt cappuccino .

Jag såg en fru Groda som gärna skulle fått följa med mig hem... jag har ju redan herr Groda,

 

Men nej ingen Groda följde med mig hem.


#67/1006 kommentarer:

BP sa...

Ja Åsa, löften är ju till för att hållas. Minns den känslan väl, då även jag gav min pappa ett löfte som jag håller än idag. Har dock ångrat det ett antal gånger ska jag säga. Å han bryr sig ju inte längre som min man brukar påminna mig om.

Då har vi nåt gemensamt: löften ska hållas. Men det är bra att du låter din kropp bestämma hur långt "löfteshållningen" ska få gå - eller rättare sagt åka;-)

Har bara en stilla undran - tänk om du inte var sjukskriven utan hade ett heltidsjobb, vad skulle din mor göra då... Bara en tanke alltså.

Skrattade gott åt att det är bryggkaffe som gäller för din mor. Inte sådana nymodigheter som cappuccino;-)

ullie sa...

jo men du r en sån person som hjälper det har ja redan förstått <3

ja vvännen ok men vet du ja kollade mina sidor idag hade provsvaren kommit o ja låg inte lågt eller högt på mgnesium vilket man kunde tro stod utan anmärkning men ja tänkte ja ska ta nåt kanske ändå skadar väl inte ??

åh söta grodor hade passat dej hi hi
o vovvarna ja vi hade ju viggo igår o så idag har tjejerna varit ute me extra hundarna vi passar här hemma men kompis hundar så skoj så de har o göra

stor kram vännen

Ama de casa sa...

Det är ju bara du som kan avgöra hur långt du orkar köra och OM du orkar köra alls. Din mor ställer höga krav på dig kan jag tycka...

Din bild av promenaden på runkeeper - det ser ut som du gått Vättern runt ;-)

Ha en bra dag!

Ami sa...

Såklart att man vill ta hand om sina föräldrar i den mån man kan och orkar. Och jag kan tänka mig att både du och din mor fick en fin dag tillsammans :)
Kram

Nilla sa...

Så bra att du insåg din begränsning i bilkörande. Ser ut som ni fick en mysig stund tillsammans. Kram

znogge sa...

Så bra att det blev en lagom tur men det kan vara minst lite trevligt :D Vilken god fika!

Kram