lördag, maj 12, 2018

Torsdagen den 10 maj, dagen innan krasch boom bag


Bilder från 10 maj

I torsdags var det första gången detta år jag satt på trädäcket och drack kaffe i solen.


Här mellan växthuset och vårt hus har jag planer att ordna ett mindre grönsaksland,
typ bakom lilla trädet... har tänkt plantera i en pallkrage så det blir lättare att ha överblick.

I eldkorgen är det en död lavendel som icke klarade vintern... yes den ska slängas, ja inte eldkorgen för i den har jag åter igen tänkt plantera något... kanske blomsterkrasse.

Påbörjade denna bok... men nej jag kommer inte in i handlingen.

Vi åkte en sväng, jag kände att min kamera behövde få komma ut 😊Eftersom jag jobbat hårt på att vara fullt sysselsatt och inte känna efter... bara gå på ren vilja och tjurskalle så hann jag även med en godkänd Bullen-promenad i torsdagskväll.

Visst jag förstår att jag borde tänka efter före, då hade jag kanske kunnat undvika krasch,
eller i alla fall kanske inte kraschlandat så hårt...

 

#28/100

8 kommentarer:

Therese sa...

Hej goa fina du! Nu har jag installerat om och loggat in i Google på nytt så nu ser det ut som jag ska kunna kommentera, men vågar inte ropa hej... vill inte sms bomba dig men du har och finns ständigt i mina tankar. Känner så med dig/er. Och du vet om Elin vill "komma ifrån" och vara med Svea är det bara att hojta till! Njöt som bara den i torsdags, vi åt surströmming och jag fick rent av lite färg på min vinterblekfeta kropp ;-D Var sugen att åka och fota lite vårflod, men jag får njuta av dina foton istället, vår bil är på rekond över helgen så det är promenad och cykel som gäller så då blir det nog inget... KRAMAR

"LillaSyster" sa...

Härligt att sitta ute och dricka kaffe. Smart att odla i pallkrage! =)
Kanske hade du köpt en fjärilslavendel, den är ettårig jag har gått på den niten någon gång också. Nu har jag bara den perenna varianten i både lila och vitt. Hoppas att lördagen varit bra! Kram

znogge sa...

Det är alltid lätt att vara efterklok när det gäller orken men tyvärr kan man inte vrida tillbaka klockan. Nu får du unna dig att ta det lugnt och minimera antalet måsten så att kroppen återfår lite av sin balans igen.

Kram och ha en härlig lördag!

BP sa...

Helt underbara bilder, speciellt dom där all snö är borta. Du lär nog bli av med allt det vita i god tid före midsommar;-)
Fotona med vattnet är verkligen dramatiska, ser ut som vårflod eller!?
Har läst alla Nesbös böcker hittills, men inte just den än. Tror jag låter bli att köpa den. För om inte du kommer in i handlingen, lär jag nog inte heller göra det. Vad gäller deckare tänker vi ju rätt lika.
Vila upp dig nu i det fina vädret. "Planteringen" i första bilden såg fantastiskt skön ut.

PS. Den nya headern är otroligt bra! DS.

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Underbara bilder :). Sen ser jag att ni fått mycket vår hos er :D.

Ama de casa sa...

Vad härligt att våren har kommit så långt hos er nu! Fantastiska bilder - så bra att du lät kameran komma ut och lufta sig lite :-)

Hoppas du får en fin söndag!

Ami sa...

Vilka fina bilder! Ibland behöver man komma ut och tänka på annat...även om jag förstår att det inte är lätt.
Var rädd om dig
Kram

Veiken sa...

Flera otroligt vackra bilder. Så tråkigt att du kraschade efteråt. Du har det tufft nu. Hoppas du snart kan se ljuset i tunneln! Stor kram