torsdag, maj 10, 2018

Bilduppdatering - från 5 maj till 9 majJag å min far brukade säga att det kunde vart värre... Yes en form av positivt tänkande 😉

Tänkte bildbomba Er lite... lite bilder från maj månad.


Jag börjar med två mobilbilder från 5 maj.

 


6 maj... jag började dagen med att gå en promenad med Frost,
vi gick hemifrån oss ner till min mor... så Yes nu vet Ni exakt hur långt det är från mitt Berg ner till min mor... höll på skriva "ner till mina föräldrar". 


Det blev nämligen lite problem under vår promenad så J blev tvungen att komma å hämta oss med bil, tur i oturen att det var Frost som var mitt sällskap då han först tappade selen... jo men visst, plötsligt när jag drog i kopplet så följde selen medan Frost stod kvar å luktade på nått intressant.

Jag "klädde på" Frost igen å vi fortsatte vår promenad och tjopps så hände det igen... Frost var lös å ledig medan jag höll i kopplet... efter detta så bestämde jag att hem skulle jag icke gå, liksom varför utmana ödet å kanske riskera att Frost blev överkörd eller orsakade en olycka.


Till middag blev det grillat... en riktig våreld.Så hoppar vi vidare till 8 maj, en dag då sorgen var mer närvarande och tankarna blev jobbiga.


Fina blommor fick jag, och jag fick även lite andra presenter,
jag har absolut inget att klaga över...


J bytte från vinterdäck till sommardäck på sin "jobbarbil",
ja även Folkvagnen fick byta ut vinterskorna till lättare sommarskor 😉

9 maj
Onsdagens morgonkaffe drack jag i den nya kaffekoppen jag fick av C i present,
jag dricker icke kaffe ur mugg utan föredrar kopp, denna kopp är som en mugg fast i koppstorlek, en helt perfekt mugg med andra ord 😊


Mitt på dan onsdag så var jag med min mor till Växthuset, 
min mor köpte lite blomster av allehanda slag.


Om nån vecka eller så ska jag besöka detta ställe igen å då förhoppningsvis komma hem med lite olika lavendlar å annat grönt... jag har planer på G.

Även om det är så att jag brukar påstå att om det icke finns bildbevis så har det ej hänt så hann jag även med att följa C och vara smakråd då hon var i valet å kvalet ifall hon skulle lyxa till det å köpa ett par väldans snygga brallor... dem var dyra, men som sagt snygga.

Senare igår kväll så hann jag med en godkänd promenad... det blir inte 100 till midsommar men jag försöker i alla fall hinna med ett par tre i veckan så får vi väl se hur långt jag kommer.

Bullenpromenad # 27/100

 


Det blev en kortis med Frost,

 


Efter promenaden så höll Frost mig sällskap i köket,
medan jag kombinerade läsa en bok och fika så vilade han.

5 kommentarer:

BP sa...

Här överraskar du igen! Så mycket du hann med trots att din pappa var på AVA. Bra där tjejen, mycket bra! Du har ändå lyckats alldeles utmärkt med att ändå ha ett eget liv. Stor ELOGE!!!

Lervällingen ni bor i och har runt er gård kan jag såklart vara utan. Vad är det för fel på asfalt liksom;-) Men det är härligt att se att ni blivit av med nästan all den där vita sörjan.

Åsa - det finns hopp. Å allt kommer att ordna sig!!! Kram!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Så mysigt du ändå fick ha det <3.

Annie sa...

Så fina bilder!
Tänker på dig<3

Massa kramar!

Ama de casa sa...

Oj vad mycket du har hunnit med! Tur att det gick bra där med koppelincidenten, du kanske ska klaga hos tillverkaren? Att klaga kan löna sig har jag upptäckt... ;-)

Jättefina bilder!

znogge sa...

Oj, så mycket du ändå har hunnit med trots allt med din käre far. Tur att det gick bra med selen.

kram och ha det så bra som det bara går.