söndag, april 01, 2018

SkyltsöndagSkyltsöndag 1 april


Som vanligt är det bästa BP som är skyltsöndagsmästare 😊I måndags då jag hämtade Elin på Sporthallen fick jag syn på denna skylt.

Fuck cancer


 
6 kommentarer:

ullie sa...

ja här nere har vi eldar både vid påsk o majbrasa men den vid påsk är inte så många längre som är vid.
tror det äe en trend som kommer försvinna o dö ut

hhoppas dagen varit bra å fint väder ni haft o med grillning antar jag kramar vännen min

BP sa...

Yummie, yummie för kallingarna. Eller inte kallingarna utan innehållet. Vilken läcker häck:-))))


Fuck Cancer. Ja, det kan både du och jag skriva under på. Du vet i samband med att min bästa vän gick bort i cancer endast 45 år gammal 2011 fick jag ett sådant pärlarmband av en kollega som bara några månader tidigare hade förlorat sin lillasyster också i cancer. Har haft på mig armbandet dag och natt sedan dess. Men för några veckor sedan gav det upp och gick i tusen bitar - bokstavligen talat. Gissa om jag blev otroligt ledsen. Nu är jag inte skrockfull på något sätt, men det kändes väldigt "konstigt".

Vad jag vill säga är alltså att jag tack vare din tredje skylt ska gå in på sajten och beställa ett nytt. Tack tjejen:-)

Tusen tack för denna skyltning som var både rolig och allvarlig och där "Fuck Cancer delen" berörde. Stort tack för länken också! Ja, och ett tack till - för att du tar dig tid och orkar att fota skyltar till Skyltsöndag. Det är du som är BÄST:-)

Annie sa...

Ja verkligen fuck cancer.
Bra skyltar nedan, bra at stödja den föreningen<3

Många kramar!

Åke sa...

Inte min stil på underkläder... Du vet jag gillar mer åt spets hållet att se på ;) Dessutom ser jag varför jag inte använder detta märke: Bör gå ett par cm högre för att kunna sitta skönt vid aktiviteter :)

Fuck cancer ja... ett mycket sorgligt ämne som jag har varit förskonad ifrån tills bara för några år sedan... en moster, faster och en f.d. arbetskamrat fick lämna jordelivet alldeles för tidigt... några vänner har dessutom drabbats... En fortsatt trevligt helg och en talande skyltning du bjöd på :)

Ama de casa sa...

Jag kan bara instämma i din skyltning...
Kram

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Haha dör av skratt! Vilken härlig skylt :D