onsdag, april 18, 2018

Kort uppdaterng


I morse då jag pratade med min mor så mådde hon rejält dåligt och var typ magsjuk,
ja jag skriver typ... hon mår ju dåligt å är akut toa-beroende, men om det beror på magsjuka eller om det är hela situationen som blivit för mycket det vet vi ju icke.

Vi bestämde att jag skulle ringa AVA och säga att tyvärr... vad än läkarna nu har tänkt så kan min far inte komma hem idag, detta eftersom vi inte vet ifall det är vanlig typ smittosam magsjuka eller om det är nått annat min mor har fått. Med tanke på min fars stomi och allmänt nersatta hälsotillstånd så känns det alltför riskabelt att han ska komma hem och kanske bli sjukare än vad som nu nödvändigtvis behövs då det finns alternativ.

Nu avvaktar jag med att hälsa på min mor till det jag varit på AVA (akutvårdsavdelning) och träffat min fars läkaren, jag ska ju vara med då läkaren går ronden,
känns ju dumt att riskera smitta ner hela AVA ifall det är magsjuka.

 


6 kommentarer:

Veiken sa...

Ni har verkligen mycket om er. Det måste ju ta slut på allt elände!!! Eventuell magsjuka låter inte roligt alls! Bra i alla fall att din pappa inte kommer hem mitt i alltihop! Stor kram!

Nilla sa...

Men hur mycket ska ni behöva tampas med? Men bra att du är om dig och kring dig. Kram

Therese sa...

Huga är det inte det ena så är det det andra, ni har det verkligen tufft nu <3 Tänker på dig/er och ser att mina inlägg från mobilen ej tycks gå fram, irriterande, men från datorn verkar det fungera?! Sitter ju oftast och surfar med mobilen... Var i Umeå i går så jag är lite mör i dag, men hinner vila igen mig till mån/tis då det blir två dagar i Stockholm, och även veckan efter två dagar i Stockholm - inget jag direkt ser fram emot, men ska väl ändå inte klaga... Borta bra men hemma bäst är det ju som du vet. Lämnar massor av kramar och styrka, så att du orkar igenom detta jobbiga <3

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Åh fy stackars :(. Som ni får gå igenom :(

znogge sa...

Vilket klokt beslut att resonera så. Skulle det vara magsjuka så är det verkligen ingenting som din pappa ska utsättas för. Förmodligen är det nog hela situationen men så länge man inte vet är det bäst att ta det säkra före det osäkra.

Hoppas det gick bra på ronden.

Kram

BP sa...

Herregud tjejen!!! Tar det aldrig slut hos dig?????? Nej, det gör nog inte det för ett bra tag framöver. Bra att du tar det säkra före det osäkra, men jag är nästan hundra procent säkert på att "magsjukan" din mamma drabbats av är stressrelaterad. Precis som hos dig förresten. Du brukar ju också ha sådana "anfall" när det "kör ihop sig".

Vet att du inte vill att jag/vi tycker synd om dig, men just nu gör jag det faktiskt. Hur mycket till ska din stackars mamma och du tåla? Ja, jag vet att du är superwoman, men du får ju inget stöd/ingen hjälp själv någon gång heller, utan du är "navet" i hela den här sorgliga "historien".

Antar att det hjälper att du kan skriva av dig på bloggen. Fortsätt med det. Goda råd kan vi läsare ju inte ge dig, då vi inte är i samma situation som du är, men vi kan åtminstone stötta dig.

Tusen styrkekramar!!!!!!!