torsdag, mars 29, 2018

Skärtorsdag

image194
Elin Skärtorsdag 2008

8 kommentarer:

"LillaSyster" sa...

Liten har blivit stor! Glad Påsk! Kram

Ama de casa sa...

Vilken liten sötnos! Nu är hon mer vacker, kan jag tycka :-)

Anonym sa...

Vilket underbart foto av din lilla påskkäring.
Nu är hon väl för gammal för sånt, antar jag?

Ruth i Virginia

BP sa...

Bedårande! Vilket roligt kort på Elin:-) Å hon är sig väldigt lik måste jag säga, speciellt munnen. Å skratta ville hon inte 2008 heller;-)

BP sa...

Glömde ju helt att kommentera din nya header! Så himla läcker trots snömassorna. Åsså ser jag två sparkar också, och minns att det är Bullen som drar dig. Är den andra sparken J:s eller Elins? Å vad är den där rödvita "markisen" för nåt? Bildkompositionen är enastående om jag får säga så:-)

Anonym sa...

Morr skrev en lång kommentar som bara försvann så nu testar jag anonymt, sjukt irriterande när det blir så här. Hoppas det är ok med din far? Här är jag slut efter gårdagen i staden, sedan jobb till 1800 för att kunna vara ledig. Tandläkarbesök, packning. Pajtillverkning och hundrastning också avklarad, men jag å ungarna sover hemma så ansluter vi maken i morgon i en förhoppningsvis varm stuga. Nu var det bara 13 grader... ha en fin påsk så ”hörs” vi till veckan ����������

ullie sa...

åhh gosig elin
ja du skulle tro någon skulle klä ut sej nu ha ha

ja du vännen efter dessa två perser o knä skiten så blir det en lång o lugn helg. vi har ju ändå lägenhet o tömma så ja blir nog en dag där om vi orkar med förkylningarna .s hostar så taket lyfter typ .

ja ta ni de lungt oxå det är ju så livet är för oss o ja det dör inte vi av

skickar en stor påsk långfredag kram

Ami sa...

Så söt hon är på bilden :)
Kram och glad påsk till er!