lördag, mars 03, 2018

LördagTyvärr är jag så väldans trött idag.


Har sovit otroligt dåligt både på grund av tankar som vägrar lämna mig i fred och en värkande kropp, troligtvis blir det för jobbiga dagar och många olika tankar som hjärnan försöker sortera när det blir lugnt.


Som Ni vet då jag har klagat snart ett år har jag icke bra i vänster fotled,
då i juni 2017 sa 1177 då jag rådfrågade dem att det antagligen var hälseneinflammation som skulle gå över på två, tre veckor.

Jo men tjena 😏 så är det tyvärr icke, däremot så ställde även hon som jag går till å får massage samma diagnos, hälseneinflammation å då jag sist var till henne ansåg hon jag borde försöka få tid hos läkare, det var tydligen inte bra att gå med inflammation så länge... det kunde utvecklas till kronisk hälseneinflammation å då skulle jag typ ständigt ha ont. 

Hela denna vecka har jag känt som om det är skavsår typ där jag har den där inflammationen, syns inget så skavet lär ju vara innanför huden... nu senaste dagarna har jag även en känsla att det blöder, jag känner alltså att det rinner blod, vilket det absolut icke gör... däremot vet jag ju inte hur det står till med hälsenan och ifall det blivit värre skada.

Under natten till idag då jag haft väldans ont i bland annat fotleden/hälsenan så har även min fotled svullnat och det gör ont, riktigt ont.


 

Jag får nog försöka komma till läkare för så här kan jag ju icke ha det.

Förutom trötthet och värkande fotled så har jag ont i min mage, skulle kunna tänka mig att det blir en form av magkatarr då det är så mycket oro för tillfället.

Idag har jag då inte gjort mycket, jag har varit hos mina föräldrar å jag var förbi på COOP å handlade lite samt träffade Cs mamma så jag pratade av mig... som sagt glaset börjar bli överfyllt och risken att det så att säga rinner över är stor.

Det är en fördel att Elin är så pass gammal... nu när hon snart fyller 12 så går det ju att lämna henne själv om hon inte vill följa med då jag ska till mina föräldrar eller bara ska handla.

Ikväll blir det tv-mys med Elin 😊 Andra Chansen, snart är Mello-Cirkusen över.

9 kommentarer:

znogge sa...

Våra fötter är viktiga så se till att få en tid! Så länge ska man inte gå och ha ont. Finns fördelar med att barnen blir äldre för de klarar sig ändå själv på ett annat sätt.

Kram och må bästa låt vinna!

BP sa...

Stackars dig! Är det inte det ena så är det det andra. Vet att du inte vill att man tycker synd om dig, men jag kan ändå inte låta bli. Det är lite väl mycket för dig just nu, och eländet verkar aldrig ta slut. Men som jag sa tidigare, du är en riktig kämpe och otroligt stark! Styrkekram!

Annie sa...

Vad jobbigt för dig :/ tycker det borde räcka nu ..<3
Håller med ovan, Du är verkligen en kämpe!

Sv: Tack så mycket!:)
Fick ju fina lockar av frissan ;) älskar lockar är tyvärr dålig på att göra det själv .. ;)

Kramar!

"LillaSyster" sa...

Inte lustigt om det rinner över, det är lite för mycket nu. Men se till att få en tid för din fotled/hälsena nu i veckan. Det är inte kul om den går av. Ha det så gott där framför kvällens mello, här tar vi en film istället. Kram

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Åh fy och fötterna som gör så ont att ha smärta i :(. Hoppas du får hjälp av någon, ibland känns det ju som man aldrig får det.

Ullie webersköld sa...

usch vänne jo nog låter det som hälsensinflammation det är hemskt ont o ja fick hoppas på kryckor i en vecka pga det o vila så jo tänk du går me vovvarna var dag
ring o hör me dem igen det måste du
skickar stor kram

Ami sa...

Så jobbigt att dina fötter också börjat krångla :( Hoppas du får en snabb läkartid så ni kan reda ut vad det är!
Kram

Nilla sa...

<3 <3 <3

Annie sa...

Var rädd om dig och hoppas din söndag är ok<3

Kramar