fredag, februari 23, 2018

”The Lord works in mysterious ways”.


Som sagt...  ”The Lord works in mysterious ways”.

 

Min far som igår åkte in till sjukhuset för misstänt stopp i tarmen blev i eftermiddags hemskickade eftersom han var "vid gott mod" och sa att han ville åka hem.

De där undersökningarna, ultraljus, skiktröntgen och gastroskopi blev plötsligt uppskjutna,
eftersom pappa slutade kräkas och inte längre var illamående så fick han åka hem.

Helt galet om nån vill veta min åsikt.

Hur som haver så till veckan, ja typ tisdag, onsdag, torsdag eller fredag ska min far tillbaka till sjukhuset för undersökning då dem vill veta hur det står till... Yes, det ska alltså göras den nu uppskjutna undersökningen en annan dag.

Jag förstår inte riktigt varför ifall jag ska vara ärlig,
förutom att det kanske inte funkade att göra undersökningen idag å sedan blir det helg å eftersom min pappa är "vid gott mod" och ville åka hem, ja då blev det så.

Som tur är, alltid något att vara tacksam över en dag som denna, dessa bistra tider... så fick pappa åka taxi hem från sjukhuset så jag slapp köra 20 mil för att hämta hem honom, vilket jag var beredd på... jag kunde ju inte risera att dem skulle skicka hem min far med bussen.

Yes, buss hade varit ett alternativ ifall det nu inte var att sköterskan var omtänksam.

 Bildresultat för sjukhus västerbotten 

För övrigt så har mina föräldrar numera en fungerande telefon igen,
de kan både ringa ut och det går att ringa till dem.

Efter 55 minuters väntan på hjälp från TELE2 så blev resultatet gott.

 Bildresultat för tele2

Så även om jag tycker det är märkligt att pappa blev hemskickad utan undersökning efter det läkare misstänkt stopp i tarmen så har dagen varit rätt så okey.

Nu har jag en bilkörning och ett besök på Lycksele Sjukhus ihop med min far att se fram mot till veckan och sedan veckan efter, måndag vecka 10 så ska min far läggas in på sjukhuset för operation dagen efter, om nu inget händer som vi i dagsläget icke har kännedom om.

Vem vet vad undersökningen till veckan visar.


9 kommentarer:

BP sa...

Måste säga att jag beundrar dig, din styrka ditt tålamod, ditt engagemang och faktiskt din energi samt att du (nästan) alltid håller humöret uppe.
Ja, the lord works verkligen in mysterious ways. Det är troligen därför jag inte tror på honom.
Lika lite som du förstår jag logiken att skicka hem din pappa, då han ju iaf ska genomgå undersökningarna nästa vecka. Det räcker alltså med att vara "vid gott mod" för att bli hemskickad. Nu kan jag ju bara hoppas att han fortsätter vara "vid gott mod"... Nej, suck!!!
Verkligen toppen att sjuksköterskan ordnade med taxi till din pappa! Glöm inte att ta med en chokladask till henne nästa gång som tack för omtanken!

Grattis till den fungerande telefonen, väl värt att vänta på i 55 minuter. Suck igen! Hoppas att den inte ringer till dig de närmaste dagarna. Alltså jag menar att ingenting tråkigt händer med din pappa...

"LillaSyster" sa...

Det stavas HELG och betyder att de som absolut inte måste vara på sjukhuset skickas hem. Tråkigt men sant. Skönt att han mår bättre i alla fall och bra att det fanns en sköterska som satte honom i taxi hem. (Han har inte rätt till färdtjänst?? För där kan du ju åka med som ledsagare vid sjukhusbesök- så slipper du köra själv. Hoppas nu att du får en lugn helg och vad bra att telefonen fungerar igen! Kram

BP sa...


Svar: "Min" fiskaffär tar alltid in hela färska fiskar, och jag lovar att en tork kan vara riktigt lång/stor, upp till en meter skulle jag gissa. Kinderna som jag köpte var ungefär 5x5 centimeter långa, och cirka en centimeter höga. Läste idag att det är ytterst sällan att de säljs färska, utan de finns ofta bara frysta. ICA "styckar" alla fiskar själv, skär till filéer med mera. Renset kokar dom olika fisksoppor på. Suveränt tycker jag. Det finns förresten torsktungor också. Läste att de också är en delikatess. Ska testa:-)

Japp, såg i Aftonbladet att Rolandz med Robert Gustafsson ska vara med imorgon. Gillar iofs Robert Gustafsson som komiker, men bilden jag såg på gänget påminde om förra veckans bidrag med Kalle Moraeus & Orsa Spelmän. Så fruktansvärt töntigt. Gillar inte sådana bidrag... heller. Mellon är helt enkelt inte min grej;-)

Nilla sa...

Skönt att du slapp åka hela vägen och hämta honom. Känns ju konstigt att skicka hem honom bara för att han var vid gott mod, får bara hoppas att han håller sig "frisk" till det är dags för operation nu då. Kram

ullie sa...

deet är ju som de säger o ja säger samma till dej vi har mera ork än va vi tror o är mera tjuriga ha ha men ja tålamod måste man ha i allt
vilken tur äntligen en tele igen

vännen idag fick ja lapp om nytt besök hos annan doktor i eksjö !!!?? ja blev först rädd men sen sa maken kanske han vill göra knä byte i stället? ja vi får se ska dit 21 mars länge dit . har inget skrivit om det än bara du mkaen vet hi hi
kram fina nu ner i säng här halv fyra oj oj

Veiken sa...

För att börja bakifrån så är det tryggt för er att telefonen fungerar som den ska. Lätt att få kontakt.
Jag blir helt matt när jag läser att buss är ett alternativ för en person som är vid "gott mod".
Uppskjutna undersökningar innebär ju att kön bara blir längre hela tiden. Det övergår mitt förstånd, men jag är ju bara en vanlig liten människa... Kram

Annie sa...

Men nä, jag håller med dig ..
Känns knasigt att dem skickade hem din pappa .. bara för att göra undersökningar några dar senare :/ om jag fattat rätt, men tror det.
Känns ju lika bra att han får göra sina undersökningar när han ändå är där på sjukhuset!

Ja denna vård alltså, blir inte klok.

Måste säga att Du är en klippa som Hjälper Din Far så Mycket<3
Det tycker jag verkligen :)

Sv: Min pappa mår ändå ok under omständigheterna :) Har jag berättat att han är hemma nu? kommer inte ihåg om jag sagt det.
Minne guldfisk här ;)

Styrkekramar!

Ama de casa sa...

Men så konstigt att han inte blev undersökt när han var där och hade haft dom symptom som han hade. Onödigt också med en extra tur, det tar väl på krafterna det med. Men skönt ändå att han känner sig bättre.

Så tryggt för dina föräldrar att dom har dig! Stark och envis - snyggt jobbat med telefonen där också.

Stor KRAM!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Fy sjutton hur de behandlar honom :(. Människovärde vad är det :(