måndag, februari 05, 2018

Mobilbilder idag Måndag


När termometern visar 30 kyliga grader... ja då är det skönt att få stanna inomhus
Jag är glad att J skjutsade Elin till skolan så jag slapp gå ut... jag är lite känslig 😉

 

Skjutsade min mor runt på samhället,
hon hade ärenden på Färghandel, Blomsteraffär och ICA.

Hämtade sedan Elin på skolan.
Med posten idag...


För en tid sedan bloggade BP om fina nycklar... jag kommenterade att jag skulle vilja ha en prickig nyckel 😊 och YES nu har jag en härligt fin prickig nyckel 💖
Eftersom denna gåva var så oväntad är det ju dubbelt så skoj 😊

Väderläget rätt samma lika... det är liksom kyligt.För övrigt har min fars läkare i Lycksele ringt, jag tycker att denna läkare är väldans bra,
och jo... eller nej, inom två veckor bör min far fått operationstid,
nu fick vi oxå veta det läkaren själv inte visste förrän idag,
tumören som vi nu har trott kom hastigt och olustigt, växte med världens fart fanns redan vid undersökningen som skedde i början av maj 2017, det var bara en miss (!) av röntgenläkare som inte påtalade vilka "fynd" det då gjorde.

Nu har det kanske inte så stor betydelse... i slutändan samma resultat.

10 kommentarer:

Annie sa...

Nä vad tråkigt att läsa :/ Kanske ändå samma resultat men jobbigt ändå<3
Förstår att Du helst vill stanna inne när ni har så kallt /
Vi hade -18 imorse när jag skulle åka till arbetsträningen och det tyckte jag var tillräckligt kallt .. brr :/

Kramar till dig :)

"LillaSyster" sa...

Jo, kaffet har varit starkt idag, men måndagen kändes inte kort och jag som sovit uruselt i natt - skulle gissa på max 4 timmars sömn jag kunde nästan stå och sova då jag gav sista behandlingen vid kl 17, så en låååång måndag. Nu inväntar jag bara att veckans matkasse ska bli levererad så jag kan få gå och sova. (ibland orkar jag bara inte tänka mat och då är det smidigt att få kassen packad och lite nya recept att laga) Klockan ringer 5,15 imorgon.
Det var ju bra att det blir op. En planerad op är ju alltid bättre än en akut oplanerad. Då håller vi tummarna för att det går bra.
Kram
ps vilken lycka att ha en toppfrisör i släkten!

znogge sa...

När det är så kallt förstår jag mer än väl att man håller sig inne.

Skönt att din far får en snabb operationstid men lite märkligt att man missade det 2017. Känns inte helt tryggt men skönt att ni är nöjda med denna läkare. Det betyder mycket.

Kram

BP sa...

30 minusgrader och du skjutsar din mor runt i byn! Beundrar både dig och din mor att ni gav er ut. Det hade jag aldrig gjort - satt min fot utanför dörren alltså.
PostNord levererar, även om det tar fem dagar. Suck:-( Men jag är glad att du gillade din prickiga nyckel. Nu är det bara gå till en nyckelmakare som kan fräsa den;-) Tusen tack för dina fina ord och den fjärde länken på fem dagar. Ibland är jag faktiskt omtänksam;-)
Det som hände med din far är så himla otroligt att jag saknar ord. Du som är så påstridig (i positiv mening) - anmäl fanskapet! Gå till pressen!!! Sån't får inte hända!!! Inte att undra på att din far nu fick en så snabb ny operationstid inom två veckor. Kompensation för missen, eller???!!!! Nej, usch fy f********n:-(((((((((

Ami sa...

Ni har verkligen kallt :(
Skönt att din pappa verkar få en operationstid inom snar framtid!
Kram

ullie sa...

ehhh varfl´ör blir man inte förvånad??!! Det är människor de jobbar med !!
hoppas att går bra för op nu då ?

ja du vet exakt gumman så ja har tänkt massa idag säkert där över min huvudvärk att ja struntar kanske i vilken metod han gör bara det hjlper ja orkar inte ha det såhär
bilderna idag gick bra med fick jätte oont .

- 11 nör ja åkte på morgonen tycker ja räcker sen blev det 7 sen 5 så ja nu lite kallare igen

kram fina gummsan

BP sa...

Svar: Tack att du och Ama påpekade länkmissen. Tur att jag "bara" hade fått fem kommentarer. Länken är fixad nu... Tusen tack för fina ord (igen) och att du upptäckte felet.

Nilla sa...

Men fy så kallt ni har det. Vad skönt att det inte var en snabbväxande tumör även om det nu var dåligt att ni inte fick reda på den tidigare. Kram

Ama de casa sa...

Men??? Hur KAN dom ha missat det? Om man nu röntgar ska man inte titta på bilderna och agera utifrån vad man ser där? Fruktansvärt dåligt!!!!!

Men lite snyggt ändå att dom "erkände" så ni vet att det inte är en snabbväxande tumör - heder åt hans nuvarande doktor som berättade! Skönt att en operationstid är på g också.

Himla gulligt av BP - kul för dig att få lite uppmuntran också :-)

Madde / Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula sa...

Fy då :(.

Men du kylan :-o. Vi hade 24 här igår, kändes som kallaste lagret. Minns när jag var liten och vi hade -32 hemskt :-o