lördag, januari 13, 2018

Lördag - sjukdom, böcker och hundar

 


Jag har påbörjat två nya böcker 

 

1. Stum rädsla av en helt ny okänd författa, Nevada Barr - någon av mina Instagram bokvänner rekommenderar denna författare och bokserie 😶 

 2. Omstart, för en starkare, renare och friskare kropp av Karin Björkgren Jones


 En Bullen bild från i torsdags då jag å Bullen kollade på tv 😊Nej Meen nu är jag less på sjukdom å krämpor nu har det varit ohyggligt
för många sjukdagar i januari 😟

Det blev icke någon Slädhundstävling för mig idag
- skulle kolla när en Instagram kompis tävlade -
jag började med ont i halsen, huvudvärk å snuva igår eftermiddag 🤧🤒

Nu så gör halsen rejält aj, aj och jag är snorig, har huvudvärk å mår icke speciellt okey 🤭 

 För övrigt är det till å med svårt att svälja varm dryck ☕️ då halsen känns igentäppt 😟


 

Sedan Julen blev bortstädad har Frost tvingats ligga på golvet... 😔


Det är alltså helt galet, jag har alltså inte varit ut på en enda "100 promenader till Midsommar" på flera dagar, först på grund av kylan å att jag frös 😞

Yes jag fryser mer denna vinter, antagligen är det viktnedgången 😏 eller rättare sagt kostomläggningen som påverkar systemet å gör att jag är en riktig fryslort.

Nu när temperaturen är omkring minus 20 ja då är jag förkyld å har en ond hals...  

Det är väl "straffet" 😐 flera av Er ansåg ju att jag skulle fixa "100 promenader till Midsommar" plättlätt 😏 fortsätter det så här med sjukdom å dåligt mående lär jag inte ens klara av "100 promenader till Nyår" från å med idag...


10 kommentarer:

znogge sa...

Blir man sjuk så är det inget man kan göra åt det. Än är det långt till midsommar och varje promenad är bättre än ingen.

Krya på dig!

Kram

Nilla sa...

Usch så tråkigt. Krya på dig. Kram

BP sa...

Alltså att ställa sig i 20 minusgrader och kolla en slädhundstävling skulle jag inte ens fundera på som frisk måste jag säga. Skulle inte ens gå ut utan hålla mig inne. Jag fryser i stort sett hela tiden när det är under nollstrecket. Det har jag alltid gjort.
Himla otur att du nu också har blivit förkyld. Allt på en gång liksom. Skit! Är dock fortfarande övertygad om att du kommer att klara dina 100 promenader till Midsommar. Jag menar två hundpromenader per dag när det inte är snö och 20 minusgrader utan vår med plusgrader, det borde inte bli nå't problem.
Men först - krya på dig!

PS. Har man ond i halsen rekommenderas det iskall dryck, vilket kanske inte är "mentalt" så bra med tanke på utetemperaturen... DS.

BP sa...

Påminnelse: Du bad mig ju att påminna dig att fota av J:s dekal på arbetsbilen. Nu har jag gjort det, men undrar om jag skulle ta mig ut i 20 graders kyla, om jag var du alltså;-)

ullie sa...

åhh usch krya på söta du

goa du <3 ja det är hemskt o en jobbig tid men glad att jag har er <3

Ama de casa sa...

Men usch vilken otur du har som drar på dig en förkylning också... Krya på dig!

Jag är dock fortfarande övertygad om att du kommer att klara målet till midsommar plättlätt, men det är helt rätt att stanna inne när det är så himla kallt och du dessutom är förkyld.

Men mattan? Det var ju ingen julmatta? Seså, se nu till att jyckarna får tillbaks sin favorit :-)

Ha en fin söndag, och än en gång - krya på!
Kram

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ sa...

Krya på dig!

Ami sa...

Det är svårt att skydda sig mot förkylning. Du får stanna inne och mysa med vovvarna till du känner dig bättre!
Kram och krya på dig

Lena i Wales sa...

Slädhundtävling låter spännande, men du har troligen sett några tidigare. För mej låter det så exotiskt.Skulle verkligen vilja se en sådan!
Ta det lugnt och krya på dej!

Anonym sa...

Den där första boken blev jag nyfiken på, jag skulle behöva rensa ur lite slutbud kroppen känns det som... ska försöka mig på lite renlevnad och mycke bastu framöver. Hoppas förkylningen blivit bättre! / Therese