söndag, mars 26, 2017

Skyltsöndagen


Okidoki då kör jag väl en Skyltsöndag 😶
Alla skyltat/bilder är från fredagens besök på Sjukhuset i Lycksele
då jag skjutsade min mor.
Det är BP som har ansvaret för Skyltsöndag i Blogglandia 😶


Tänkte på Landet Lagom då jag fotade dessa två skyltar,
förbjudet å tillåtet typ 50 meter från varandra.

Skickat från min iPhoneBlogg100 logotype
Det här är inlägg nr 26 till Blogg 100

8 kommentarer:

Ami sa...

Haha! Ja, skyltar ska ju verkligen vara tydliga :D
Kram

Ama de casa sa...

Haha! Rökning och orökning 50 meter från varandra är ju en lååång sträcka. En gång i forntiden när jag flög med IcelandAir så var det rökning på ena sidan av gången i flygplanet och icke-rökning på den andra... Tiderna förändras ;-)

Maria sa...

Hahaha - skrattar åt Amas kommentar!!
Tyvärr brukar rökning förbjuden-skyltar vara skrivna med färg som bara icke-rökare ser.....

sv: För att göra en lååååååång historia kort sökte jag läkarvård för hjärtklappning i åtta år och blev gång på gång avfärdad med diagnosen stressrelaterad panikångest. Till sista var jag så dålig att jag inte ens kunde gå upp för en trappa utan att stanna 78 gånger för att hämta andan och då kom jag till en ung kvinnlig AT-läkare som var den första läkaren som tog ett stetoskop och lyssnade på mitt hjärta. Sen blev det typ ilfart till Hjärtintensiven och två veckor senare gjorde jag min första hjärtoperation i Lund. Ett väldigt allvarligt hjärtfel hade jag visade det sig och eftersom jag gått med det obehandlat så länge blev mina förmak för stora och jag hade förmaksflimmer 14-16 timmar om dagen. Så ett halvår senare gjorde jag ytterligare en operation för att få bukt med flimret. Detta var 2012 och hjärtat har funkat hyfsat sen dess. Men så för 1,5 år sen ungefär brände jag ut mig och hela min kropp slog bakut. Min mage fuckade ur totalt och jag kunde inte äta. I samma veva började jag få flimmer igen och nu verkar det som att det räcker att jag tänker på ordet stress för att jag ska få flimmer. Så nu måste jag göra en operation till och där är vi idag. Om du vill läsa mer har jag en oaktiv blogg där jag skrev rätt mycket om min väg tillbaka. Du hittar en länk inne på min vanliga blogg!

Andas lugnt ♥

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Helt sjukt egentligen, tycker det borde vara längre avstånd. Men så är jag astmatiker också ;)

Days by Johanna sa...

haha ja ibland skrattar man när det skiljer så lite mellan. Förbjud det helt på området istället eller låt folk röka var som :)

de lade av för de inte orkade mer, de har hållit på länge och kände det var dags och sluta nu. Frontsångaren lider nog lite av ångest med, för han tyckte det var jobbigt varje gång och gå upp på scen

BP sa...

Hahaha! Skrattar också åt AMA's kommentar. Men i det här fallet kan jag faktiskt säga att Lnadet Lagom även råder vid det stora sjukhusen här i stan. Där är också ungefär 50 meter mellan rökning förbjuden och rökning tillåten. Å precis som i Lycksele har man varit omtänksam mot patienter och ställt upp bänkar där rökning är tillåten. Bussigt tycker jag;-)

Du har fått upp "skyltångan", vilket gör mig glad! Tusen tack för dessa två godbitar och länken:-)

Veiken sa...

Det är så typiskt Sverige! Jag tycker inte att man ska röka i närheten av ett sjukhus över huvud taget! Kram

Therese sa...

Ha ha vete tusan om man ska skratta eller gråta?!