tisdag, januari 31, 2017

Ifall Ni undrar vad J egentligen gör 😋


Jag förstĂ„r det finns dem som undrar vad J egentligen gör dĂ„ han varken 
lagar mat eller gĂ„r pĂ„ promenad med the dogs 😋
Jo vet Ni vad 😋 J han har ju annat för sig...

J kör traktor 😘 Ă„ det Ă€r han ju bra pĂ„ 😘

Vi har ju alla vĂ„ra egna smĂ„ specialomrĂ„den 😘

För J Àr en tur i traktorn en form av mindfulness, rehabilitering,
egen tid och ett sĂ€tt att ha skoj samtidigt som han gör lite nytta 😘

11 kommentarer:

deninrekampen sa...

Sv: Kan kanske har lite med och göra att man ofta Àr tröttare pÄ natten och inte orkar stÄ emot.. Men jag Àr inte sÀker! Tack fina du för dina fina ord, det vÀrmer verkligen!! <3 Du Àr ocksÄ vÀrdefull!!

Ja man mÄste drömma för att nÄ framÄt. Men jobbigt nÀr det Àr drömmar som man vet inte kan slÄ in, för att saker skett som gör att den drömmen gÄtt i kras.

Hur mÄr du idag? kram

LapplandsjÀntan sa...

Brum brum brum 😁💕

Svar,
Du Ă€r ju inte lĂ„ngt efter, lĂ€r knappast bli nĂ„n godkĂ€nd prommis för mig imorgon sĂ„ vi ligger nog rĂ€tt lika pĂ„ torsdag nĂ€r vi gĂ„r ilag đŸ˜˜đŸŸđŸƒ

"LillaSyster" sa...

Det hade inte varit lika rofyllt att skotta för hand =) SÄ Àr det, man fÄr dela upp sysslorna. HÀr lagade maken mat idag, det blev: hÀmt pizza. Det betyder att min lunch imorgon Àr klar att vÀrmas=)
Kram

Ama de casa sa...

Jag skulle hellre köra traktor Àn att diska. Tror jag. I alla fall hemma pÄ gÄrden - i trafiken vill jag inte köra nÄnting alls nuförtiden :-)

BP sa...

Hahaha! Alla Ă€r vi bra pĂ„ nĂ„'t... Å som AMA sĂ€ger hellre kör jag traktor Ă€n att laga mat (diska gillar jag faktiskt);-)
ÅssĂ„ grillar han ju ocksĂ„, eller Ă„tminstone hĂ„ller han klĂ€mmgaffeln med en smörgĂ„s i och poserar för dig och oss lĂ€sare av din blogg.
Ja, ÄssÄ Àr han ju deltidspolitiker ocksÄ, men det rÀknas inte som jobb. Nej, det Àr nog bra att han gör nytta i traktorn och jag hoppas att han gör snöröjning ocksÄ hos grannarna.

Nu kommer nÀsta frÄga sÄklart - vad gör han med traktorn under sommaren;-)

znogge sa...

Ja, alla har vi vÄra specialomrÄden och pÄ sÄ vis kompletterar vi vÀl varandra pÄ ett bra sÀtt! Men lite snabbmakaroner om Mamma Scan Àr inte heller fel ;-)

Kram

BP sa...

Svar: Jo, det var just det jag gjorde! Kom mycket vÀl ihÄg J:s traktorköp strax före jul och att du skrev att han skulle sköta om snöjröjningen pÄ er gÄrd för att kunna nÄ civilisationen. Men traktorer kan ju faktiskt anvÀndas Àven sommartid. Gillade att J köpte en "mÄngsidig" traktor som lÀmpar sig för mera Àn bara snöröjning. Med den skopan kan han ju faktiskt ge sig in i byggbranschen ocksÄ.

Hanneles bokparadis sa...

stor leksak

Anonym sa...

Ska visa min man dessa bilder och han kommer att bli sÄ avundsjuk! Han vill har en traktor och framför allt fÄ skotta snö med den. Undrar hur mÄnga dagars jobb han skulle fÄ hÀr i Wale? 1 vart 5:te Är eller vart 10:de, kanske!?!?! Ha, ha!

Therese sa...

SÄ mycket snö ni har :O

Annie sa...

Ja man har sina olika omrÄden, och det Àr ju bra ;)
Jag lagar oftast maten hemma och min H gör annat, som att laga bilarna, byta olja och sÄnt ;)
Han har stort motorintresse ;)

Sv: Tack , min tisdag var ganska ok :)

Hoppas din onsdag blir bra<3

Kramar