söndag, februari 28, 2016

En ny vän

J fyndade en liten ny vän till mig i fredags kväll, han köpte en bärbar bloggdator till mig på nån köp, sälj sida på Facebook 👍 Så nu får jag lära om mig lite... denna lille vän är ju helt annorlunda än schabrak med antikvärde som jag tidigare bloggade med. Nu har jag ju typ inga bilder, ingenting...

15 kommentarer:

Days by Johanna sa...

Så kul med en ny vän :) Måste med fynda en ny vän :)

Haha det är ju därför ni skall flytta ner hit så Elin kan få åka buss :)

Decdia sa...

Jag hade en söt liten plutt innan, perfekt att ha med sig på resa. Men jag trivs med en större skärm här hemma så att man ser något. Hahaha! :)

"LillaSyster" sa...

Kul med ny dator, snart har du fyllt på med bilder igen!
Kram

yasmine mamma till dennis och angelina sa...

ja det var en bra start på helgen som vart rätt lugn.
roligt med en ny dator.
hoppas du får en fin dag
kraaam

Therese sa...

Kul!!! Hopad det blir en smidig och lätt kompis :-)

Ami sa...

Åh, vad roligt med en ny dator! Lycka till :)
Kram

znogge sa...

Grattis till nya datorn! Hoppas ni ska trivas bra tillsammans :D Dina kommentarer hade hamnat för granskning men varför, det har jag ingen aning om!

Kram

Ama de casa sa...

Härligt med en ny dator! Ja, åtminstone när man har vant sig... :-)

Ama de casa sa...

sv: Du ändrade din signatur när du skrev i min blogg. Därför trodde datorn att du var en ny besökare (dom är inte så smarta, datorer... ;-) ). Jag har så att jag vill godkänna den första kommentaren när det kommer nån ny kommentator, därför såg det ut för dig som om kommentaren försvann. Men den hamnade bara i granskningshögen :-) När jag har godkänt en, så är det fritt fram sen :-)

Freja sa...

Jag skulle behöva en mindre dator, trots att jag har en "bärbar". Jag ser så dåligt att jag köpt en bärbar med extra stor skärm. Men jag insåg inte då att jag skulle behöva ha en dator med mig på resor runt om i landet, där jag vill kunna anteckna och koppla upp mig. Får se när jag får råd med en sån... Kul med nytt för dig, du lär dig säkert snabbt!

ullie sa...

Grattis till nya vännen du lär dej snart . ja har en mus på min för ja gillar inte att hålla på mef fingrarna det tar för lång tid.

hoppas din dag varit tätt ok kramar

Veiken sa...

Grattis! Du har en omtänksam man! Du lär dig snart alla finesser! Kram

Ina sa...

Grattis vad kul. Kram

Vano sa...

Kul med en ny dator. Gillar bärbardator då man kan ta med dom överallt, smidigt. Du får titta om det går att överföra bilderna från datorn du bloggade innan till denna. Annars tar du SD kortet från kameran och lägger in bilderna från din gamla dator i det sedan kopierar/klistra du bilderna in på den nya datorn. ^^

Sv: Det något jag alltid velat göra, främst utomlands. Men var ju ung då och det kostar ju en del att resa och nu när man har barn, känns det sådär att åka iväg under lång tid. Så tänkte varför inte hjälpa till på hemmaplan? Trivs bra och det är kul att hjälpa till. I fredags stod jag typ bara i kassan, en stund i köket och packade upp gåvorna som kom den dagen. Igår måndag så hjälpte jag en annan som brukar organisera duschen när EU migranter kommer och få duscha. Finns något annat som man kan bli gruppledare och planera träffar, stödja föräldrar med barn och även med språket. Någon tyckte jag ska anmäla mig så får se. Ska hjälpa äldre att få komma ut på promenader nu när våren kommer och ja jobbar ju som vanligt. Har jag tid så hjälper jag ju gärna att ha ''svenska lektioner'' och kanske ha fika bjudningar hemma. Vi får se :)

Katarina Henriksson sa...

Såg att han fyndade. :-)