lördag, maj 02, 2015

Gräddig chilipasta


Hittade ett recept http://alltommat.se

Gräddig chilipasta 

1. Koka pastan. Skär köttet i strimlor.
2. Skala och hacka vitlöken och skala och skiva rödlöken.
3. Bryn köttet i smör i en het stekpanna. Lägg över i en gryta.
4. Fräs vitlök och rödlök och lägg över i grytan.
5. Tillsätt grädde, fond, sambal oelek och soja. 
Låt allt koka några minuter. Servera såsen med pastan och rucola.


1 msk smör
400 g pasta
2 st vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek
2 st rödlökar
2 tsk kinesisk soja
2,5 dl mellangrädde
1 knippe rucola
1 msk kalvfond
400 g färsk skinka

Gräddig chilipasta Receptbild - Allt om Mat 

Detta ska vi äta... om inte i dag så en annan dag.

6 kommentarer:

znogge sa...

Tack för tipset! Låter som en rätt helt i min smak och ska testas även här!

ullie sa...

åhh men hur gått då :)
näää tyr Åsa ingen snö här men en bit ifrån mej /ser ju rätt långt i från mej du vet) DÄR på berget hade det kommit så det syntes till mej att något lagt sej och runt om ca 4 mil i från hade fått rätt mycket. Vättern hos mej tar undan såna moln ... tur för mej ha ha
oj förstår du har att orka pyssla me idag då :) kramar

Ama de casa sa...

Lät hur smarrigt som helst :-)

Emelie sa...

Ser och låter både gott och relativt enkelt! Ska nog testa nån dag! :)
Kul att du hittade till mej, förresten :)

Therese sa...

Den har vi gjort å fick tummen upp men jag adderade cremefraiche för det är aldrig fel ;-p ha en fin kväll ❤️

Veiken sa...

Det låter verkligen gott. Hoppas det smakar lika bra som det se ut! Kramar