fredag, november 04, 2016

Första November-promenaden


Jag har ingen energi och ingen motivation,
svårt att ta mig ut då jag inte orkar,
helt galet att vara helt utslut på å helt orkeslös,
egentligen utan att ens göra något.


Dagens Bullen promenad

Fredag 4 november 

  


11 kommentarer:

BP sa...

Vet ju att du är sjuk och känner dig "off" just nu, men jag kan tala om för dig att det här vädret gör även mig, som är någotsådär frisk deprimerad. Jag måste tvinga mig att gå upp på morgonen och kicka mig själv i baken för att överhuvudtaget gå ut i rusket. Å då ligger temperaturen här ungefär åtta grader över din. Den här årstiden är bara piss och elände.
Så jag beundrar dig än en gång att du överhuvudtaget går ut.

BP sa...

Svar: Nej, "Tjockare än vatten" har jag inte sett. Den går väl också nu eller har jag fel? Har nog med att följa två serier.

Visste att Svartsjön är filmad i Borgafjäll. En bloggare som heter Rantamor spenderar varje år minst en vecka där. Hon är en fantastiskt duktig fotograf och har lagt upp suveräna bilder därifrån: http://rantamor.blogspot.se/. Hon lägger även upp sina foton på Instagram: https://www.instagram.com/rantamor/

Å nu har jag till och med lärt mig att Åsele ligger granne med Borgafjäll. Blogglandia är fantastisk!

PS. Tycker det är suveränt att man väljer Borgafjäll och Kiruna som inspelningsplatser och inte bara som vanligt satsar på huvudstaden. DS.

BP sa...

Svar: En vit julgran med dessa dekorationer, speciellt om de är i rosa skulle jag tyvärr dissa. Åt andra sidan är det ju Elin som bestämmer hos er. Vi har inte satt upp en julgran eller adventsstakar på år och dag. Ja, jag vet att vi är lite konstiga...;-)

Ama de casa sa...

Du är duktigt som lyckas övertala dig själv att gå ut trots allt! :-)

Ami sa...

Skickar en stor kram till dig!

Veiken sa...

Tråkigt att du inte känner dig bättre, men mörkret och kylan gör väl sitt till!
Svar: Jag mår bra (enligt mig) men har inte gjort alla prover ännu. Nästa vecka ska jag ta alla prover och hoppas få svar snabbt efter det!
Kram på dig!

"LillaSyster" sa...

Så fin han är!
Jag skickar lite energi till dig =) Kram
Ps vad skönt att Elin mått bra hel lovet, hoppas att det håller i sig även när skolan drar igång.

znogge sa...

Vädret är allt annat än inspirerande men som hundägare så måste man ju ut vare sig man vill eller inte. Just nu vill jag inte för regnet öser ner och det blåser. Men ut måste vi eftersom Husse agerar flyttgubbe och chaufför...

Kram och ha en fortsatt förhoppningsvis fin lördag!

Kram

Therese sa...

Samma lika här, men tog mig ut på en kortpromenad till kyrkogården iaf med Luran för att tända ljus. Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen. Kram!

Days by Johanna sa...

Trumps fru är från Slovenien, men nu är hon amerikansk medborgare... men invandrare som invandrare.... men det tycker ju inte trump....

Ina sa...

Många många kramar <3