torsdag, oktober 13, 2016

Tisdagens promenad


Tisdag blev det först en Bullen promenad,


Och sedan blev det en Frost promenad,
 


Kyligt men fint höst väder,

7 kommentarer:

Vano sa...

Härligt med promenader och heja dig som orkar trots allt runt omkring. Vackra bilder btw ☺

znogge sa...

Vackra höstbilder och bra jobbat dessutom!

Ama de casa sa...

Vilken härlig bild där som ser svart/vit ut sånär som det blåa hålet i himlen :-)

Days by Johanna sa...

Vackert!

Jajamensan, kent spelar tre dagar i rad i Malmöa Arena, så det är typ 10mil enkel resa, så rätt så nära. Kommer sova hos mina föräldrar för det är närmre från dem i och med jag skall dit två dagar

BP sa...

Kul att du även hann med två promenader idag, men tanke på ditt "hårda" schema. Å jag skymtar till och med några stycken blå himmel hos dig, mera än vad vi sett på en vecka nu. Grattis!

Hoppas att allt gick bra med din mamma imorse!

Nilla sa...

Härliga bilder �� kram

BP sa...

Svar: Tjuvlyssnade på en konversation mellan ägaren av restaurangen och en dam i 80-årsåldern. Där berättade han att dagens "avhämntingsmatlåda" bestod av fläskkarré, grönsaker och kyftpotatis. Damen frågade vad den kostade. 50 kronor blev svaret. Å nej, det var inte gårdagens rester. Tycker sådana initiativ är suveräna för dom dom bor på seniorboenden och inte vill äta i matsalen utan kanske vill äta lådan till middag. Å femtio spänn är så löjligt billigt att jag faktiskt blir sååååå glad för alla som bor där och inte ha så hög pension.

Killen klarar sig nog. Han har en stor cateringverksamhet och lunchgästarna, främst från äldreboendet är många och blir fler och fler. Å då har han och hans dotter bara vrit igång drygt en vecka.