torsdag, juli 14, 2016

Mindre nice besked


Igår var vi till Lycksele å då till sjukgymnasten med Elins arm,
tyvärr ett mindre roligt besked...
om rörligheten inte blivit bättre om cirka fyra veckor, 
då det är återbesök planerat precis innan skolstarten...
så blir det Universitets Sjukhuset i Umeå och operation.

Inte roligt alls.

bild från 13 maj - för typ åtta veckor sedan
Umeå Universitets Sjukhus


Ama frågade efter nå fler djur på Lycksele Djurpark... här kommer en bild från igår14 kommentarer:

Annie sa...

Vad jobbigt för henne :/ hoppas rörligheten blir bättre utan op!

Sv: Aha ..
Nä vad drygt om du fått nåt "skit på datorn".
Har du nåt antivirus på datorn?

Hoppas eran dag blir ok :)

kramar

Days by Johanna sa...

Inget kul besked, hoppas det rättar till sig själv!

"LillaSyster" sa...

Då hoppas vi på att det ordnar sig med enbart rehab träning. Men ändå bra att de är noga, det var ju ett komplicerat benbrott, så bättre att ta en op till om det behövs och att få full funktion i armen - hon ska ju ha den ett tag om man säger så. Ha en bra eftermiddag! Kram

Nilla sa...

Åh nej, hoppas att det rättar till sig så hon slipper operation. Kram

znogge sa...

Det var verkligen mycket tråkigt att höra. Men med tanke på att Elin är så ung så är det viktigt att det blir riktigt bra. Hoppas ni har anmält till försäkringsbolaget om det skulle bli några framtida men för henne. Hoppas självklart dock att allt ser mycket bättre ut vid nästa kontroll!

Kram

ullie sa...

åhh nej va tråkigt har hört det förr tyvätt så hoppas det kommer gå bra

fin fredag söta djurpark e så mysigt kramizar

Ensamhet vid psykisk ohälsa! sa...

Ensamhet vid psykisk ohälsa! Du som drabbats av psykisk ohälsa eller har diagnoser, är du mycket ensam? Det är väldigt vanligt, många i den situationen är helt eller nästan helt utan vänner och har sämre kontakt med sin familj. När det gäller vänner kanske man haft problem ända sen barndomen med den sociala biten och kanske aldrig format vänskaper. Eller man kanske haft vänner som man förlorat kontakten med på grund av att den psykiska ohälsan kommit emellan. Det dåliga måendet har gjort att man isolerat sig och varit tvungen att tacka nej när vänner och familj vill träffas.


När det gäller ensamhet som orsakats av att det blivit ett avstånd mellan dig och befintliga vänner och familj rekommenderar jag att du försöker vara öppen med dina problem. Förklara vad ohälsan gör med dig så dom förstår att du gärna vill träffa dom och upprätthålla relationen men att du inte kan just nu. Säg att du hoppas att dom kommer finnas kvar även om du inte orkar träffa dom så ofta. Har du redan förlorat kontakten med personer som du saknar kanske du vill återuppta kontakten? Dom saknar dig säkert också och kanske aldrig förstått varför ni kom ifrån varandra. Kanske en förklaring till varför det blev som det blev är allt som behövs? På grund av det stigma och den tabu som finns kring psykisk ohälsa kanske du inte vågat berätta vad som faktiskt hänt dig och hur du mår. Jag har efter lång tid med ohälsa valt att vara helt öppen med min familj och vänner, mycket genom bloggen. Detta har lett till mycket bättre relationer med nära och kära. Dom förstår när jag tackar nej till att umgås och när vi umgås har jag inte på mig den berömda "masken" och kan vara mig själv. Tack vare det har jag fått en bättre kontakt och känner att omgivning förstår vem jag är på ett djupare plan.

Therese sa...

Nej så trist, hoppas verkligen Elin slipper op! Här har vi firat farmor och ungarna blev kvar där över natten så jag ser Ernst medan m klipper gräs :-) kram!

BP sa...

Inget roligt besked alls. Gör Elin sina övningar? Utöka övningsantalet per dag och se om det ger resultat.

Veiken sa...

Neeej..... så himla tråkigt. Hoppas verkligen att det löser sig så Elin slipper en operation! Kramar

Ann sa...

Hej! Förlåt men denna kommentar handlar inte om ditt inlägg.

Jag skulle bara vilja säga att texten som ”Ensamhet vid psykisk ohälsa” kommenterat med här ovan är min text. Jag har författat den och publicerat den på min blogg här: http://nouw.com/Annorlunda/ensamhet-vid-psykisk-ohalsa-26082366# Hon har en förkärlek för att stjäla bloggares texter och publicera dom som sina egna. Hon har en lång historia bakom sig bland annat med många bloggar fulla av stulna inlägg. Det här har hon gjort på blogg efter blogg som jag och en grupp individer fått nedlagda ett tiotal av på grund av hennes stölder. Hon kallar sig Mia och brukar benämnas Stalkers-Mia.

Hon är inte en trevlig individ och när personer protesterar mot hennes beteende reagerar hon våldsamt och man får räkna med att bli överöst med hotfulla meddelanden. Hon har bland annat låtsats vara jag med namn mejl och bloggadress på bloggars kommentarsfält där hon skrivit otrevliga saker i mitt namn.

Bakom namnet Stalkers-Mia ligger mycket sanning. Hon har varit med i teveprogrammet ”Stalkers” på tv3, det kan ni se här: http://www.tv3play.se/program/stalkers/319837?autostart=true Där får man se hur hon fullkomligt förstör livet för en tidigare god vän.

Jag vill berätta det här för att det är orätt att hon ska få läsare och ännu värre beröm för texter hon stulit. Jag vill också varna för den här individen och hennes beteende i kontakt med andra på internet.

Mvh
Ann

Ama de casa sa...

Nej men vad tråkigt... Hoppas verkligen att rörligheten blir bättre! Krama om Elin från mig.

Haha! Elefanter hade dom inte i parken på min tid - då var det bara svenska djur i svensk natur (och ett par pärlhöns, fast dom åt grävlingen upp, så det ordnade sig ;-) ) :-D

Ami sa...

Åh, jag hoppas verkligen att rörligheten i Elins arma blir bra!
Stor kram till henne och till dig!

ina sa...

Men nej, träna träna träna (antar jag spelar roll) men hur lätt är det att göra det hemma egentligen. Hoppas den skärper sig :-/